Google Reference school

Wij zijn trots op ons label ‘Google Reference School’ waarmee we de erkenning hebben gekregen voor de positieve manier van het geven van “digitaal toekomstgericht” onderwijs. Met behulp van Chromebooks en Google Apps geven we invulling aan nieuwe vaardigheden en leren wij de kinderen samenwerken en delen in een online netwerk.
G Suite for Education wordt gebruikt op alle WSKO-scholen waarbij we het beheer in eigen hand hebben. Op iedere school is een gecertificeerde Google Educator ICT-coördinator werkzaam. Door de Google Apps te gebruiken, delen we meer en maken we meer gebruik van elkaars kwaliteiten.

We hebben een trainingsprogramma ontwikkeld voor leerkrachten en kinderen. De docenten hebben geleerd om de Google Apps te gebruiken en deze in meer of mindere mate te integreren binnen het dagelijkse onderwijs.  

Met ‘Google Skills for kids’ hebben we een zelfsturend trainingsprogramma ontwikkeld met youtube-tutorials waarmee ze in hun eigen tempo Google Drive, Docs, Presentaties, Classroom en de zoekmachine leren gebruiken.

Wilt u meer informatie, dan kunt u mailen naar: zeester.ict@wsko.eu